image002

Raktár - Közép Európa közepén

NEP Hírek

NEP – Projekt indulás

Megkezdődött a TRADIS Zrt. projektcélú támogatásának megvalósítása: A beruházás elsődleges célja a boltokban értékesíthető élelmiszer jellegű termékek …

NEP Hírek

Építjük raktárjainkat! – SIMANOVCI

Az előkészítő munkák lezárását követően megkezdtünk Simanovciban is a raktárcsarnokok építését. A kivitelezés a szerződésben meghatározott ütemterv szerint zajlik. Kivitelező partnerünk a belgrádi ARHI.PRO DOO.

NEP Hírek

Építjük raktárjainkat! – SUBOTICA

Az előkészítő munkák lezárását követően megkezdtünk Szabadkán is a raktárcsarnokok építését. A kivitelezés a szerződésben meghatározott ütemterv szerint zajlik. Kivitelező partnerünk a belgrádi ARHI.PRO DOO.

Raktár - Közép Európa közepén

Bérbeadó új raktárépület

A Continental Tobacco d.o.o, a magyarországi Tradis Kft. szerbiai leányvállalata, amelynek célja olyan logisztikai és ipari épületek létrehozása, bérbeadása és működtetése Kelet-Közép-Európában, amelyek a mai kor elvárásainak megfelelően maximálisan kiszolgálják a bérlők igényeit. /Raktárépület bérbeadás/

[ >> ]

Lokáció

A terület aszfaltozott úton érhető el a Belgrádot és Zágrábot összekötő, 1,9 km távolságra lévő E70-es autópályáról. Az autópálya révén a mindössze 30 km-re fekvő Belgrád, valamint a 10 km-re lévő nemzetközi repülőtér is egyszerűen megközelíthető.

[ >> ]

Šimanovci közelsége más városokhoz és a kikötőkhöz

Šimanovci más városokhoz és kikötőkhöz való közelsége – Kedvező földrajzi helyzetével, valamint jól fejlett forgalmi struktúrájával – a település a 10-es számú páneurópai közlekedési folyosó egyik elágazásában található – stratégiai pozíciót tölt be a közvetlen külföldi befektetések Szerbiába vonzása tekintetében.

[ >> ]

Hasznos alapterület méretek

A társaság raktára 11.500 négyzetméternyi raktárterületével és 1600 négyzetméternyi irodaterületével modern, energiahatékony és vonzó lehetőséget kínál a bérlők számára a szerbiai Šimanovciban.

[ >> ]

Kondíciók

A raktár fizikai csatlakozása az útdíj fizetése előtti kilépés Šimanovciban, a Dr. Oetker és a Straus Coffee gyárak irányában. A Continental Tobacco d.o.o. székhelye a Svetogorska utcában található.

[ >> ]

Versenyelőnyeink

Alacsony üzemeltetési költségek: a raktárépület áramellátását napcellák telepítésével biztosítjuk, ezáltal nincs vagy alacsony mértékű a felhasznált elektromos áram havi díja.

[ >> ]

Kapcsolat

Igor Stoparić
Managing Director of Continental Tobacco d.o.o. Serbia
Office Post: Knez Mihajlova 33/II, 11000 Belgrade
Tel: +381658333964
E-mail: Igor.stoparic@continentaltobacco.com
web: www.tradis.rs

[ >> ]